ИНТ ЧОРАПИ
ИНТ ЧОРАПИ

Добредојдовте во нашиот оддел за чорапи, каде што произведуваме висококвалитетни чорапи и хулахопки од 2016 година. Со посветеност, иновациja и најнова технологија, се стремиме да испорачаме исклучителни производи кои ги задоволуваат потребите и преференциите на нашите клиенти.

Нашиот најсовремен производствен капацитет е опремен со најсовремени машини и опрема, што ни овозможува да произведуваме чорапи и хулахопки со висока прецизност и ефикасност. Со користење на напредни техники и материјали за плетење, обезбедуваме супериорна удобност, издржливост и стил во секој производ што го создаваме. При производството користиме зелена енергија.

Покрај нашиот фокус на квалитетот и технологијата, приоритет ни е и одржливоста во производството на чорапите. Се стремиме да го минимизираме отпадот, да ја намалиме потрошувачката на енергија и да користиме еколошки материјали секогаш кога е можно. Со усвојување на одговорни производствени практики, имаме за цел да придонесеме за поодржлива и еколошки свесна индустрија.

Нашиот оддел за трикотажа е екипиран од тим од квалификувани професионалци кои се страстни во нивниот занает. Тие гарантираат дека секој пар чорапи и хулахопки ги исполнува нашите строги стандарди за квалитет пред да стигнат до нашите клиенти. Ние сме посветени на обезбедување исклучителни услуги за клиентите, осигурувајќи дека нашите клиенти добиваат брза и сигурна поддршка за нивните потреби за трикотажа.

Виоко квалитетни active-wear чорапи изработено од професионалци

– изработено од професионалци –

Во INT чорапи, ja разбираме сложеноста на производството на чорапи за активно одење и важноста на испорака на производи кои ги надминуваат очекувањата. Со нашите сеопфатни понуди на услуги, од уникатни дизајни до масовно производство, ние сме ваш доверлив партнер во издигнувањето на вашиот бренд на нови височини. Придружете ни се на ова патување на изработка и иновации додека ја трансформираме вашата визија во реалност.

НАШИТЕ ОДДЕЛИ

КОДИРАЊЕ НА ШАБЛИНИ

ПОДГОТОВКА НА ПРЕДИВО

ПЛЕТЕЊЕ

ПОВРЗУВАЊЕ / ШИЕЊЕ ЧОРАПИ

ПЕГЛАЊЕ

СПАРУВАЊЕ / ЕТИКЕТИРАЊЕ НА ЧОРАПИ

КОНЕЧНА КОНТРОЛА И ПАКУВАЊЕ