Контакт

Контакт

Адреса

Ул. Украинска 17
2300 Кочани
Северна Македонија

Контакт

Телфон: +389 (0) 33 279 400
E-mail:  [email protected]

Работно време

Понеделник – Вторник: 8:00–16:00

Испратете ни порака