Неколку збора за нас
Неколку збора за нас

За компанијата

Нашата компаније е основана во 1998 година и низ годините прерасна во реномирана компанија за трговија со текстил со седиште во Република Северна Македонија. Започнавме скромно со само три вработени, од кои еден од нив беше и основачот, за подоцна да имаме експоненцијален раст и стигнеме до тим кој брои повеќе од 90 вработени- сите професионалци во своите струки. Нашата специјалност е производство и извоз на готова облека, со силни воспоставени партнерства со познати европски брендови, особено во Германија. Нашата посветеност на работата и извонредните резултати не рангираат како една од 200-те најуспешни и најголеми компании во нашата земја. Нудејќи широк спектар на услуги вклучувајќи: дизајн, развој на модели, везење и перење, на нашите клиенти им гарантираме највисок квалитет и изработка. Покрај нашиот основен бизнис со текстил, се проширивме во различни сектори, вклучувајќи финансии, производство на струја добиена од соларна енергија, угостителство и недвижен имот. Овие стратешки инвестиции не само што го продолжуваат животниот век на нашата компанија, туку и ни овозможуваат да придонесеме за растот и одржливоста на овие индустрии. Со фокус на интегритетот, транспарентноста и задоволството на клиентите, ние сме посветени на градење на долгорочни односи со нашите партнери и клиенти. Нашата посветеност на одржливост е очигледна во нашите иницијативи за зелена енергија и напорите да го намалиме нашето влијание врз животната средина. Како водечка компанија за трговија со текстил, ние сме горди на нашите достигнувања и постојано бараме нови можности за раст и иновации на глобалниот пазар.
0 +

Вработени

Во INT GROUP, нашите посветени членови на тимот го водат нашиот успех како водечка компанија за производство на облека. Со страст и експертиза, тие обезбедуваат брзи испораки и одржливи практики, ставајќи приоритет и на квалитетот и на благосостојбата на животната средина. Водени од нашите основни вредности, заедно градиме подобра иднина.

0

Години

ИНТ ГРУП е компанија за производство на облека лоцирана во Кочани, Северна Македонија. Со над 90 вработени и 25 години искуство, успеавме да се етаблираме како едно од најдобрите претпријатија во регионот, обезбедувајќи им производи со врвен квалитет на нашите клиенти. Во текот на нашите 25 години работење, ние постојано се развиваме правејќи обемни истражувања на пазарот, што не претвори во силна организација која нуди одржливи решенија за нашите клиенти.

Нашиот тим

Менаџментот на нашата компанија живее и делува според вредностите кои го карактеризираат идеалното семејство: доверба, почит, чесност, доверливост, правичност и заеднички дух. Ние сме и ќе останеме едно големо семејство. Ги цениме нашите блиски, договорите со нашите вработени, добавувачи и клиенти.

Нашите цели во врска со управувањето со нашата компанија е да градиме правичен однос, сочувство, почит, чесност и другарство. Бевме, сме и секогаш ќе бидеме едно големо семејство кое работи заедно за да постигне подобра иднина за компанијата, луѓето, добавувачите, клиентите и планетата.

НИКОЛЧО ИЛИЈЕВ

Николчо Илијев

Основач и генерален директор на ИНТ ГРУП

Николчо Илијев, основачот и менаџерот на ИНТ ГРУП, ја основа компанијата во 1998 со визија да креира и менаџира организација на која другите можат да се потпрат но и да научат од неа. Оттогаш, ИНТ ГРУП постојано служи како извор на вредни сознанија, доверлив партнер и сигурна поддршка. Во текот на овие години, примарна цел беше да се изгради робусна компанија која генерира додадена вредност, нови можности и шанси за заедницата во која работи. ИНТ ГРУП е посветена на обезбедување можности за раст и развој на секој поединец кој соработува со компанијата.

Нашата историја

Од скромната идеја за обезбедување стабилно вработување и семејна егзистенција, преку вредна работа, голем ентузијазам и силна посветеност, брзо ја стекнавме довербата на нашите партнери, дома и во странство. Плодовите на овој концептуален потфат и напорна работа се материјализираа во 2004 година кога гордо го обезбедивме нашето место меѓу првите 200 најуспешни компании. Овој тренд опстојува повеќе од 15 години што резултира со наше вклучување во листата на брзорастечките претпријатија кои најчесто се нарекуваат „газели“. Во 2012 година, постигнавме уште една пресвртница со тоа што станавме дел од 200-те најголеми компании во Република Северна Македонија.

Во 2018 година, ни беше чест да бидеме номинирани и последователно наградено со престижното признание „Century Makers“. Оваа награда го призна значајниот придонес што го дадовме во економскиот развој на Централна и Југоисточна Европа. Имено, воодушевени сме што можеме да објавиме дека во 2023 година по втор пат ја добивме оваа престижна награда.

Сепак, нашата најценета награда останува успешната работа која трае 25 години, задоволството на нашите посветени соработници и трајните партнерства што ги негуваме.

Во овие 25 години, се трансформиравме од мал семеен бизнис во водечки производител на облека со повеќекратни инвестиции и многу разновидно портфолио на производи и услуги. Ние како компанија секогаш бараме нови можности и начини да донесеме повеќе вредност за нашиот бизнис, вработените и соработниците.

ИНТ ГРУП Бизнис портфолио

ИНТ МОДА

ИНТ ЧОРАПИ

ИНТ ФИНАНСИИ

ИНТ УГОСТИТЕЛСТВО

ИНТ НЕДВИЖНОСТИ

ИНТ
ЕНЕРГИЈА