ИНТ НЕДВИЖНОСТИ
ИНТ НЕДВИЖНОСТИ

Нашата компанија го проширува своето портфолио и се вкллучува во инвестиции во недвижен имот. Наша цел е да се стекнеме и изградиме имоти – станбени и комерцијални, за да генерираме долгорочни приноси. Со фокус на избор на стратешки локации за градба и висококвалитетна градба, се стремиме да им обезбедиме исклучителна вредност на нашите клиенти.

BEN-CONSTRUCTION

ИНТ НЕДВИЖНОСТИ е најновиот оддел додаден во веќе различното портфолио на нашата компанијата и има за цел да задоволи сосема поинаков пазар од вообичаеното.

Нашиот тековен проект за недвижнини вклучува изградба на луксузни, модерни и сигурни имоти во Посиди, Грција, популарна дестинација за летно бегство со неверојатни плажи и знаменитости. Нашите имоти се изградени исклучиво од висококвалитетен градежен материјал и се опремени со врвен мебел што создава модерен изглед и уникатен дизајн.

Откако ќе заврши процесот на градење, имотите ќе се продаваат на клиенти од сите страни на светот по фер и конкурентни цени.