Слика

ноември 13, 2023

Стратешка инвестиција во рекреативни простори за рамнотежа помеѓу работата и животот

Нашата инвестиција во рекреативен простор опремен со пинг-понг, билијард и игри со пикадо е доказ за нашата посветеност на благосостојбата на вработените и рамнотежата помеѓу работата […]