INT Group

декември 13, 2023

Награда и признание „ STVARATELJI ZA STOLJEĆA “ за придонес во развојот на претприемништвото во среднa и Југоисточна Европа за 2022/23 година, и беше доделена на ИНТ Трејд Дооел, Северна Македонија!

Од 06. до 09. Ноември 2023 година во Дубровник се одржа третиот по ред Светски конгрес на претприемачи, кој годинава собра учесници од девет земји. На […]
ноември 24, 2023

ИНТ како општествена одговорна компанија продолжува да помага таму каде што е најпотребно!

Дониравме два лаптопи на Здружението Бистри Умови, кои ќе бидат наменети за младите талентирани информатичари – натпреварувачи кои се во Македонскиот тим на Балканска Јуниорска Олимпијада […]