Вести

ноември 24, 2023

ИНТ како општествена одговорна компанија продолжува да помага таму каде што е најпотребно!

Дониравме два лаптопи на Здружението Бистри Умови, кои ќе бидат наменети за младите талентирани информатичари – натпреварувачи кои се во Македонскиот тим на Балканска Јуниорска Олимпијада […]
ноември 13, 2023

Стратешка инвестиција во рекреативни простори за рамнотежа помеѓу работата и животот

Нашата инвестиција во рекреативен простор опремен со пинг-понг, билијард и игри со пикадо е доказ за нашата посветеност на благосостојбата на вработените и рамнотежата помеѓу работата […]